@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Wednesday, September 07, 2005

Μπράβο ρε παιδιά...

Για την Εθνική Ελλάδος Βόλλεϋ ο λόγος.

Είδα ένα απρόσμενα ωραίο και θεαματικό παιχνίδι σήμερα. Έπαιζε η Ελλάδα με τη Γαλλία. Να δεις πώς το είπε ένας τυπάκος στο ραδιόφωνο το απόγευμα;

"Λίγες ελπίδες τρέφει η Εθνική μας σήμερα για νίκη επί της Γαλλίας στο Πανευρωπαϊκό Αντρών που διεξάγεται στο Βελιγράδι..."

Νευρίασα κι επι τόπου άλλαξα σταθμό. Ελπίζω αυτό το δημοσιογραφάκι που έγραψε τις αθλητικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο σταθμό να καταπιεί τη γλώσσα του για κανα-δυο χρονάκια και να ασχοληθεί με τα ζώδια instead. Άντε γιατί τσαντίζομαι με κάτι τέτοια. Από τότε που, πιτσιρίκι ακόμα, είχα δει εκείνον τον αγώνα στο Mundobasket με την Εθνική μπάσκετ Ρωσίας να νικάει τη Γιουγκοσλαβία μέσα σε 33 δευτερόλεπτα και να υπέρ-καλύπτει μία διαφορά 6 πόντων (τόσο δεν ήτανε;), δεν έχω ξαναπεί ποτέ τίποτε για κανένα αποτέλεσμα, παρά μόνο όταν αυτό είναι τετελεσμένο. Εδώ εγώ τό 'χω μάθει, δεν τους μαθαίνουν τίποτε σ' αυτές τις σχολές της δημοσιογραφίας που πάνε; Και δεν με ενδιαφέρει το πόσο χάλια έπαιξε η Εθνική βόλλεϋ στους προηγούμενους αγώνες... Δεν έχει σχέση.

Τέλος πάντων. Δεν θα μακρυγορήσω. Θέλω μόνο να σημειώσω δύο πράγματα επί προσωπικού επιπέδου:

1. Άκουσα τον εκφωνητή να αναφέρεται στον Τσακιρόπουλο ως "o blogger". Ο πρώτος χρήστης που θα βγάλει στο E-bay χάπια ή μέθοδο απεξάρτησης από τα μπλογκς, κάτι μου λέει ότι θα τα πιάσει χοντρά.

2. Ο Κράβαρικ χαρακτηρίστηκε ως "ένας από τους καλύτερους server". Φταίω εγώ τώρα να ζητήσω αναβάθμιση σε Windows-Κράβαρικ 2005?

Ξανά τέλος πάντων.

Τέρμα τ' αστεία. Το παιχνίδι που είδα σήμερα ήταν από τα καλύτερα της Εθνικής μας. Οι παίκτες ήταν όλοι άψογοι. Η ομάδα ήταν ομάδα συμπαγής και συγκροτημένη. Οι Γάλλοι είχαν χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Οι Σέρβοι διοργανωτές δε, δείχνανε λάθος καρτέλες των παικτών μας στην τηλεόραση. Τον Ρουμελιώτη τον έδειχναν 22 χρονών, τον Γκιούρδα με ύψος 1.98. Είχαν χάσει κι αυτοί τ' αυγά και τα πασχάλια. Κι ο Χαριτωνίδης (respect) εκεί που τα χάνανε όλοι, φρόντιζε να τα μαζεύει όλα τριγύρω του. Άντε μπας και κάνουμε νωρίτερα Πάσχα φέτος! :P

Αγαπώ το βόλλεϋ πάρα πολύ και από μικρό παιδί περιμένω να έρθει κάποτε η στιγμή που θα ζήσει κι αυτό το άθλημα τις δικές του ιστορικές και ανεπανάληπτες στιγμές. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη συνταγή παικτών θα μπορούσε να είναι η καλύτερη που έχει περάσει (ναι, καλύτερη ίσως κι από κείνη την θρυλική ομάδα του Τριανταφυλλίδη, του Μουστακίδη, του Καζάζη και του Τεντζέρη). Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα περάσουν ή όχι στην επόμενη φάση (άσχετα με το ότι θα φάω τον καναπέ στο μεταξύ από το κακό μου).

Για να προκριθεί η ομάδα στους τελικούς της Ρώμης πρέπει να νικήσει την Τσεχία, να χάσουν οι Γάλλοι από την Σερβία και οι Ισπανοί από τους Ολλανδούς.

Εμένα μου φτάνει που είδα σήμερα μία μεγάλη Εθνική ομάδα, όπως πίστευα πως ήταν κι όπως ήθελα να την δω. Ελπίζω αυτό το πρόσωπο να το κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα. Γιατί της πάει πολύ. :)

Καλή επιτυχία στα παιδιά!

Edit: Η ώρα 3 και μισή το μεσημέρι. Άντε να σκεφτώ τώρα δικαιολογία πρωτότυπη για να την κάνω για την καφετέρια που έχουν πάει δύο συνάδελφοι (προφασιζόμενοι ο ένας εμετούς κι ο άλλος διάροια), και περιμένουν να δούν την Εθνική ποδοσφαίρου με το Καζακστάν. Χμφ... Μετά σου λέει γυναίκες ψεύτρες...

posted by mindstripper @ 9/07/2005 12:45:00 am

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home