@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Friday, May 20, 2005

Κούραση

Κοιμάμαι όρθια. Φοβάμαι λίγο να πάω να πέσω γιατί χτες το βράδυ μ' έπιασε άλλη μία ταχυπαλμία κι έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα. Το παράξενο όμως ήταν το εξής: σε αντίθεση με άλλες φορές που τα έκανα πάνω μου από το φόβο μέχρι να μου περάσει, αυτή τη φορά, εντάξει χέστηκα πάλι φυσικά, αλλά με το που πέρασε, ήπια μισό λίτρο νερό και ξανάπεσα κατευθείαν για ύπνο. Και κοιμήθηκα ευθύς αμέσως! Πρώτη φορά ever στο χρονικό των ταχυπαλμιών που με κυνηγούν. Η κούραση που νοιώθω από την Δευτέρα υποθέτω είναι πραγματική και φάνηκε και στην πράξη. Νοιώθω την κάθε μέρα να περνάει απίστευτα γρήγορα. Μερικές φορές λέω να είχα περισσότερες ώρες στη διάθεσή μου, τί καλά πού θά 'τανε... Αλλά μετά σκέφτομαι ότι το πιο πιθανό είναι να πάθαινα καμμία υπερκόπωση από το επιπρόσθετο τρέξιμο που θα είχα να ρίξω. Κι αλλάζω γνώμη. Τα πάντα εν σοφία εποίησε μωρέ... Ήξεραν τί έλεγαν.

Απλά θα πρέπει να τσακίζομαι να ξυπνάω νωρίτερα το πρωί.

Άντε και ποιός πλένει τα δόντια τώρα... Εμπρός λοιπόν καλή μου οδοντόβουρτσα. Νύχτα καλή στους νυχτερινούς περιπλανώμενους, οι πρωινοί τα έχουν φτύσει.

posted by mindstripper @ 5/20/2005 12:18:00 am

2 Comments:

Blogger Zpi said...

Ασε και είδα κι εγώ χθες βράδυ κάτι εφιάλτες...τι να στα λέω. Ήμουν που ήμουν τέζα από την κούραση, έβλεπα ότι ήμουν στο Fear Factory και βασανιζόμουν να επιβιώσω. Τι να στα λέω φρίκη. Κι εγώ μούσκεμα ξύπνησα.

5/20/2005 10:09:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Βάλε βρε να βλέπεις κανα σόου της προκοπής (μόνο ένα Muppet Show μας σώζει) :-P

5/20/2005 11:38:00 pm  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home