@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Tuesday, May 26, 2009

So much happiness

Παρέα για ACDC - check.
Παρέα για Ejekt - check.
Παρέα για James - check.
Παρέα για Yoav - καμμία ή αλλιώς: πώς γίνεται να την κάνεις σκαστός από καλλιτεχνική εκδήλωση στην οποία ο ίδιος αποτελείς βασικό στέλεχος (νεότερα επ΄αυτού λίαν συντόμως).
Παρέα για το καλοκαίρι που ήρθε - μία θάλασσα που επι τέλους καταλάγιασε. Κι όλο της μιλάω κι όλο της χαμογελώ.

Τις προάλλες, έτσι όπως οδηγούσα το αυτοκίνητο, νωρίς μεσημεράκι Κυριακής, σ' έναν άδειο δρόμο και με τον ήλιο να μου καίει τα μπράτσα και να σκορπιέται σα ζεστή ρακή παντού μέσα μου, φύσηξε ξαφνικά ένα δροσερό βοριαδάκι που σήκωσε από τα καθίσματα τα πεταμένα χαρτάκια των διοδίων και γέμισε τα ρουθούνια μου με μυρωδιά φρέσκου χώματος, νωτισμένου από τη βροχή.

Το ότι μού ΄ρθε να βάλω τα κλάμματα από την αίσθηση και το συναίσθημα που με πλημμύρισε εκείνη την ώρα, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω (αντικειμενικά υποθέτω) το λιγότερο υπερβολή. Αν ήμουν κάποιος άλλος άνθρωπος και το έβλεπα εντελώς στην απ' έξω, θα το θεωρούσα μπορεί και ψυχολογική διαταραχή ή τέλος πάντων κάποιο κατάλοιπο μίας τέτοιας. Αλλά δεν είμαι κάποιος άλλος άνθρωπος και έχει περάσει ο καιρός που μπορεί και να ήθελα να γίνω κιόλας.

Καμμιά φορά, τώρα τελευταία, νοιώθω τόση απέραντη ευτυχία με αυτό που πολλοί θα βαφτιζαν ως "τίποτα το ιδιαίτερο" που είμαι σίγουρη ότι αν εκείνη τη στιγμή γυρίσω και κοιτάξω σε έναν καθρέφτη, δεν θα είμαι ικανή να αναγνωρίσω το πρόσωπο που θ' αντικρύσω απέναντί μου.

posted by mindstripper @ 5/26/2009 08:05:00 pm

10 Comments:

Blogger efoudi said...

κοίτα να δείς που για μια ακόμη φορά συνάντω τη σκέψη σου..(read me)

νοιώθω κι εγώ εκείνη την ευτυχία γι'αυτό τα γράφω."τίποτα το ιδιαίτερο"..

p.s.θέλω λεπτομέρειες για yoav..δεν ξέρεις καμιά φορά..

:)

5/26/2009 11:14:00 pm  
Blogger jorge said...

πάντα τέτοια εύχομαι!

5/27/2009 12:05:00 am  
Blogger σταυροδρόμι said...

Εγώ πάλι λέω, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν να ζουν κι άλλοι που δεν ξέρουν...
Μεγάλη ευτυχία να γιορτάζεις με το "τίποτα ιδιαίτερο" και ακόμη μεγαλύτερη να μπορείς να μοιραστείς τη στιγμή αυτή και με άλλους που δεν ανήκουν στους "κάποιους άλλους".

5/27/2009 02:41:00 am  
Blogger Ttallou said...

Το ότι μού ΄ρθε να βάλω τα κλάμματα από την αίσθηση και το συναίσθημα που με πλημμύρισε εκείνη την ώρα, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω (αντικειμενικά υποθέτω) το λιγότερο υπερβολή. Εγώ θα το χαρακτήριζα το λιγότερο ταύτιση...
Keep on rockin' in a free world

5/27/2009 11:53:00 am  
Blogger lakis said...

:)

5/27/2009 01:25:00 pm  
Blogger Filotas said...

Θέλω κι εγώ ένα check για live...
Αερακια πολλά!:)

5/27/2009 04:33:00 pm  
Blogger μ said...

Όταν πηγαίνεις σε τόσες καλές συναυλίες πώς να μη νιώθεις είσαι ευτυχής!

5/28/2009 01:10:00 am  
Blogger Τυπος Νυχτερινος said...

Εγώ λέω πως το πρόσωπο που θα αντίκριζες στον καθρέφτη θα ήταν το πραγματικό σου πρόσωπο, αυτό που όλοι θα έπρεπε να έχουμε...
Το σκέφτομαι συχνά όποτε βλέπω τη φάτσα μου σε στιγμές ευτυχίας (είτε με αιτία είτε χωρίς).
Τι λες;

5/29/2009 04:50:00 am  
Blogger mindstripper said...

Εφούδι, εγώ θα πω οι σκέψεις μας να συναντιόνται πιο συχνά άμα είναι για τέτοια πράματα. ;-) Αν όχι από δω, θα έχεις προσωπική ανταπόκριση για τον Yoav. Πάντως, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ετοιμάζει τον δεύτερο δίσκο του. Ελπίζω αύριο να κάνει καμμιά έκπληξη και να παίξει κανένα από τα καινούργια του. Σε φιλώ, καλό απόγευμα να έχεις. :)

Jorge, ευχαριστώ! Η ευχή ανταποδίδεται εις διπλούν. ;-)

Σταυροδρόμι, αυτό που λες για τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το τίποτα το ιδιαίτερο σαν νά ΄τανε γιορτή είναι μεγάλη αλήθεια. Και μεγάλη ευλογία επίσης. Νά 'σαι καλά. :)

Ttallou, εσύ για πες μου τελικά ρε κοπελιά... Τί κάνεις, είμαι καλά; :-P

Γεια σου Λάκη. :)

Angelito, από check θα γεμίσει ο τόπος φέτος το καλοκαίρι. Any time. :) Φιλιά!

Μάνο, ήθελα να σου γράψω ότι λυπάμαι για την απώλειά σου αλλά είχες κλειστά τα σχόλια. Όπως και νά'χει, τα λουλούδια που έχουν μείνει πίσω -σε όποια μορφή- είναι οι ομορφότερες θύμησες από ανθρώπους που αγαπάμε και μας αφήνουν.
Όσο για τις συναυλίες, τί να πω... Θυμάμαι κάποτε που η Ελλάδα δεν υπήρχε στο μουσικό χάρτη και απορώ (τώρα πια) πώς ζούσαμε τότε. Καλό σου απόγευμα. :)

Τύπε, πολλά τα πραγματικά πρόσωπα των ανθρώπων ρε γαμώτο... Αλλά αυτό θα ήθελα να το στέψω βασιλιά κι αφέντη όλων των άλλων, τουλάχιστον στον δικό μου καθρέφτη. Λέω "ναι, αμέ"! :)

5/29/2009 07:33:00 pm  
Blogger xryc agripnia said...

Παρεα για Θεσσαλονικη - check!

Μ.Χ.

5/30/2009 10:39:00 am  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home