@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Wednesday, May 13, 2009

Depeche Mode my ass

Οι Depeche Mode αναβλήθηκαν. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάω να τους τιμήσω με την παρουσία μου αύριο -αν παίξουνε ξανά- από τη στιγμή που μου βγαίνει ο κάθε καραγκιόζης στις 10 παρά 20 το βράδυ, μετά από ώρες μποτιλιαρίσματος και πεζοπορείας και αναμονής στο Terra Vibe, καταναλώνοντας μπύρες και νερά και ό,τι junk food υπάρχει σε κάθε γωνιά του δρόμου, και μου λέει ότι ο Dave είναι άρρωστος αγνώστου αιτίας στο δρόμο του για το νοσοκομείο. Θα προτιμούσα μία ειλικρινή εξήγηση. Όλος ο κόσμος θα την προτιμούσε.

Και περισσότερο απ΄ όλους η κοπέλα που άκουσα να λέει φωναχτά σ' έναν φίλο της στο τέλος:
"13 ώρες ταξίδι και 200 ευρώ για το τίποτα!"
Νόμιζα ότι η παπαριά είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο.

Γι αυτό που ειλικρινά στεναχωρέθηκα είναι οι δύο πολύ βαθιές γρατζουνιές στο αυτοκίνητό μου την ώρα που έψαχνα απελπισμένα να βρω πάρκινγκ, και το γεγονός ότι άκουσα μόνο 20-30 δευτερόλεπτα Puressence την ώρα που ήμουνα στην εθνική οδό, περιμένοντας να μπω στην είσοσο της Μαλακάσας.

Το ότι βρήκα τέσσερις γνωστούς, δύο από τους οποίους είχα να τους δω χρόνια μέσα στο πλήθος του κόσμου που αποχωρούσε, την ώρα που έψαχνα την Δ., νομίζω ήταν η ευτυχία της βραδιάς. Αυτό και ένα θηρίο που μας περίμενε πιο μετά στις γνωστές γειτονιές.

Ποτέ δε χάνεις αν δεν υπάρχει κανένας που να νοιώθεις ότι σε έχει κερδίσει.

posted by mindstripper @ 5/13/2009 03:39:00 am

8 Comments:

Blogger μ said...

Καλημέρα.
Κρίμα για την αναβολή. Ποια πιστεύεις δηλαδή ότι ήταν η αληθινή αιτία;

5/13/2009 08:37:00 am  
Blogger Me:Moir said...

Μην μας λες τέτοια...εμείς κανονίσαμε να πάμε Σόφια για να τους δούμε, ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια...

5/13/2009 09:38:00 am  
Blogger mindstripper said...

Κάτι διάβαζα στο forum του συγκροτήματος για γαστρεντερίτιδα Μάνο. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω ποιά είναι η αληθινή αιτία και δεν με ενδιαφέρει. Το να βγαίνει κάποιος στη σκηνή 40 λεπτά μετά από την προγραμματισμένη ώρα εμφάνισης του γκρουπ και να λέει σε ένα τεράστιο πλήθος ότι ο Dave μεταφέρεται στο νοσοκομείο και "κοιτάξτε το web site του συγκροτήματος για να δείτε αν η συναυλία θα επαναληφθεί αύριο", χωρίς να αναφέρεται στο τί είδους προβλήματα αντιμετώπισε ο τραγουδιστής (κεφάλι, στομάχι, εντάξει, μπορεί να τον πόνεσε κι ο κώλος του στην τελική) το βρίσκω το λιγότερο αισχρό.
Το κρίμα είναι για όλους εκείνους που ήρθανε από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος, για εκείνους που αναβάλλανε δουλειές και υποχρεώσεις, και που αν δεν πάνε σήμερα να δουν τη συναυλία σε περίπτωση που αυτή γίνει τελικά, δεν θα πάρουνε τα λεφτά τους πίσω. Που εννοείται ότι αυτό είναι το λιγότερο...

Me:Moir, ε, δεν το πιστεύω να κάνουνε το ίδιο δεύτερη φορά. Έτσι κι αλλιώς, σ΄αυτήν την πόλη όμως, πόσο να χαλαστείτε κιόλας από κάτι τέτοιο; (χτύπα ξύλο βεβαίως-βεβαίως)

5/13/2009 10:09:00 am  
Blogger μ said...

Πάντως στο Δεύτερο πριν από λίγο λέγανε ότι δεν ήταν θέμα υγείας, αλλά μάλλον τσακωμού ή διαφωνίας τελος πάντων. Και πως στο Λονδίνο κάτι τέτοιο αποκλείεται να γινόταν (και συμφωνώ)!

Πραγματικά για τους ανθρώπους που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα δίνοντας επιπλέον χρήματα για μεταφορά και ίσως διαμονή,είναι πολύ άσχημο.

5/13/2009 10:28:00 am  
Blogger ELvA said...

Nα ρωτησω κατι ασχετο. Τα αξιζουν τοσα λεφτα τετοιες ντιβες σαν τους Depeche Mode; Εμενα βεβαια δεν μου αρεσουν καθολου οποτε δεν με νοιαζει και η αντι επαγγελματικη τους συμπεριφορα, αλλα ορισμενα groups φαινεται οτι σεβονται το κοινο τους περισσοτερο απο αλλα. Ειχα ακουσει κατι αναλογο πριν χρονια οταν ειχαν ερθει οι Guns n Roses, που αν και μου αρεσαν δεν πηγα επειδη ηξερα οτι ο Αxl Rose ειχε τη φημη του μλκ οσον αφορα τον επαγγελματισμο!
Μηπως πρεπει δλδ να σνομπαρουμε και μερικους που φερονται ετσι στο κοινο;

5/13/2009 03:43:00 pm  
Blogger idealhsths said...

αχ.. μεγαλο θεμα

αν διαλέγαμε καλλιτέχνες βάσει προσωπικότητας, ιδιοσυγκρασίας και εκτίμησης, δε θα είχαμε πολλούς stars. (βρε μήπως ήρθε η ώρα...?)


συμφωνώ με το συντάκτη και θέλω να παρατηρήσω πως είναι κοινωνική ευθύνη να ενημερώνεις έγκαιρα και έγκυρα κοινό (λαός , 'κόσμος' μια άλλη λέξη.) για λεπτομέρειες.
δεν ήμουνα εκεί και παραλίγο να την πατήσω!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ (ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΟΨΗ)
κρίμα.

ελπίζω να είναι καλα κι ο τραγουδιστής

5/13/2009 03:54:00 pm  
Blogger Juanita La Quejica said...

Πώς σε νοιώθω! Και να σου χαράξουν και το τουτού, φτου τους!
Με αρκετά διάφορα τέτοια ατυχή συμβάντα στο ιστορικό μου και τις τιμές των συναυλιών στην Ελλάδα να μας φτύνουν κατάφατσα, προτιμώ τελικά να παρακολουθώ -όταν μπορώ- συναυλίες στις διακοπές εκτός Ελλάδας. Εχω την αίσθηση ότι εδώ μας παρακλωτσούν. Diego El Cigala και ξερό ψωμί, με 30 euros σε μια χαρά θέση και χώρο, χωρίς απρόοπτες γαϊδουριές.

5/13/2009 06:08:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Elva καλησπέρα. :-) Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το συγκρότημα αυτό αποτελεί μεγάλο κομμάτι της electro/electro-ποπ μουσικής, αν όχι το ιδρυθέν στέλεχός της. Τους θαυμάζω για την πορεία τους στα 25 χρόνια που έχουν περάσει - δεν είναι πολλά τα συγκροτήματα που έχουν επιβιώσει λόγω της νέας μουσικής που γράφουν κι όχι της παλιάς που ανακυκλώνουν ξανά και ξανά, όπως κάνουν αρκετοί άλλοι. Το ότι εμένα μου τη βάρεσε και δεν θα πήγαινα σήμερα όμως, δε σημαίνει ότι για κάποιον άλλον αυτή θα ήταν η λογική αντίδραση, από τη στιγμή που άνθρωποι έχουνε κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα και ξόδεψαν και λεφτά και χρόνο προκειμένου να τους δουν live. Η οργή μου είναι γι αυτό το περιστατικό και μόνο και έτσι όπως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, δε σκοπεύω να τους δώσω χρήματα για να τους ξαναδώ ζωντανά. Όμως η αγάπη μου για τα τραγούδια τους δεν πρόκειται να παραμεριστεί εξ' αιτίας αυτού. Η μουσική είναι πάντα στην κορυφή. :)

Idealhsth, δίκιο έχεις απόλυτο στα περί ιδιοσυγκρασίας και προσωπικότητας. Ο τραγουδιστής έχω την ελπίδα (και την εντύπωση) ότι θα είναι μια χαρά το παλικάρι και θα παίξει μιά χαρούλα στην Κωνσταντινούπολη. Τώρα για την επαγγελματική υποδομή θέτεις μεγάλο θέμα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που στην ατομική υποδομη και παιδεία έχουμε βάσεις σχεδόν ανύπαρκτες. Καλό σου απόγευμα.

Juanita, για τους συγκεκριμένους το εισιτήριο "τσούζει" παγκοσμίως, δεν έχει διαφορά από τις τιμές των άλλων χωρών, τουλάχιστον απ' ότι θυμάμαι εγώ σε Αγγλικές τους εμφανίσεις. Αλλά ναι, μια χαρά είναι και το Half Note ας πούμε, με τους θαμώνες του που γουστάρουν κι αράζουνε κι αγαπάν αυτό που βλέπουν κι ακούν, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο μεγάλης εμβέλειας και δημοσιότητας. Το θέαμα δεν είναι πάντα υπέρ της μουσικής. Μη σου πω ότι πολλές φορές κατά τη γνώμη μου μπορεί να την θάψει κιόλας. Φιλιά πολλά.

5/13/2009 06:41:00 pm  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home