@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Thursday, October 05, 2006

Αν αυτό είναι πολιτισμός...

...τότε να πνίξω την ψυχή μου μέσα στο πετρέλαιο, να της βάλω φωτιά και καθώς θα σπαρταράει χάμω, να πεταχτεί και να σου κάψει και σένα το σπίτι Άνθρωπε των Νόμων και των Γραμμάτων.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση


ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη γραμμένο, δώσε στο θέμα/subject του mail σου τον τίτλο "Ψήφος Διαμαρτυρίας κατά του Κόμματος Παιδοφίλων (PNVD)"

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών
Υπέγραψε και συ σε εκλιπαρώ...
Είμαστε περισσότεροι από αυτούς. Πολύ περισσότεροι.

Tο είδα στο blog της Πτώσης, χάρη στο Αερικό που το μετέδωσε.

[Update] Διάβασε και κρίνε:
Ο κόσμος έχει λανθασμένη εικόνα για τους παιδεραστές - Έψιλον, 25 Ιουνίου 2006

(Απ)όψεις
Pascal, Ροδιά, Manifesto, Oistros, Netpen, McFly, Vangelakas, Ptwsh, Πρέζα TV, Psyt, ANemos, Δημήτριος ο Ταξιδευτής

posted by mindstripper @ 10/05/2006 12:58:00 pm

16 Comments:

Blogger nonplayer said...

Μέγας είσαι Κύριε....

10/05/2006 01:34:00 am  
Blogger ΠΡΕΖΑ TV said...

Για περνα μια βολτα να δεις το τι υπερασπιζονται αυτα τα καθαρματα...

10/05/2006 01:35:00 am  
Blogger mindstripper said...

Παιδιά, δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν τα χωράει το μυαλό μου. Το έχω ξαναπεί, εγώ τις ειδήσεις δεν τις βλέπω, τις έχω κόψει χρόνια τώρα. Κάποιος μου είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο κόμμα. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό αρχικά, μετά είχα γελάσει. Και χθες βράδυ, είδα αυτά τα πράγματα...

Εδώ πάει κανονικά το "Γαμώ την κοινωνία μου"...

10/05/2006 03:01:00 pm  
Blogger Dimitris Nikolsky said...

Σημεία των καιρών;
Ηθική πτώση;
Βάζουν άλλο ένα τούβλο στην οικοδόμιση μιας αλλοτροιωμένης κοινωνίας;
...και άλλα πολλά μπορούμε να πούμε.

Κατακριταίο...το θράσος δεν έχει όρια.

10/05/2006 04:38:00 pm  
Blogger nyctolouloudo said...

έχει πια εκφυλιστεί κάθε έννοια ηθικής και αξιοπρέπειας!


οι ανώμαλοι !!!!

10/05/2006 05:36:00 pm  
Blogger northaura said...

mindoύλα, επειδή το νέο είναι παλιό (έχει κανα δυο μήνες τώρα αν δεν κάνω λάθος) θέλει ψυχραιμία και ακαμψία σε κάτι τέτοια καθάρματα-και στο λέω εγώ που είμαι πολύ του πετρελαίου.Οι Φινλανδοί που ξέρουν από τέτοια ξεκίνησαν κάτι σοβαρό.για να δούμε.

10/05/2006 11:17:00 pm  
Blogger eryx-t said...

Νομίζω ότι αντιδράτε υστερικά και επιφανειακά. Για τους συγκεκριμένους Ολλανδούς ιδέα δεν έχω και αν ήμουν γονιός ίσως να αντιδρούσα κι εγώ παρόμοια, αλλά:
- Ανωμαλία λέμε γενικά κάτι που είναι ενάντια στη φύση. Για την παιδεραστία δεν το συζητώ, αλλά όλα τα ζωντανά με το που ωριμάζουν σεξουαλικά, δραστηριοποιούνται σεξουαλικά. Και οι άνθρωποι από τη φύση τους το ίδιο κάνουν. Τα περισσότερα homο sapiens κάπου γύρω στα 12 μπαίνουν την εφηβεία και άλλος γρηγορότερα άλλος αργότερα αρχίζουν να ωριμάζουν σεξουαλικά. Ο έφηβος που έχει σεξουαλική ωριμότητα δεν είναι παιδί. Ο έφηβος που θεωρείται παιδί από τους μεγάλους υφίσταται καταπίεση. Ανωμαλία είναι να δαιμονοποιεί κανείς τη σεξουαλικότητα. Ανωμαλία είναι να την καταπιέζει.
- Εγκληματικό από την άλλη είναι να εκεταλλεύεσαι, να εξαπατάς και να χειραγωγείς τους ανθρώπους. Και αυτό γίνεται ευρέως σε όλες τις ηλικίες (σίγουρα όταν τα θύματα είναι παιδιά είναι ειδεχθέστερο) και οι εξουσίες συχνότατα κάνουν την πάπια και η κοινή γνώμη ακόμη περισσότερο.
- Πολιτισμικά, από τόσες χιλιάδες χρόνια και τόσους διαφορετικούς πολιτισμούς, στις περισσότερες εποχές, στους περισσότερους τόπους και πολιτισμούς δεν υπήρχε τέτοιος πουριτανισμός από την πλευρά του νόμου ή της κοινότητας ως προς τη σεξουαλικοτητα των εφήβων. Όπως ξερουμε οι άνθρωποι πολύ συχνά παντρεύονταν και έκαναν και παιδιά σε ηλικίες που σήμερα θεωρούνται ανήλικοι.
- Πρακτικά οι έφηβοι είναι συνήθως σεξουαλικά δραστήριοι σήμερα. Υποστηρίζουμε ότι πρέπει να απαγορευτούν οι σεξουαλικές επαφές μέχρι τα 18; ή επιτρέπεται ο συνδυασμός π.χ. 14-17 και απαγορεύεται ο συνδυασμός 14-19 ή κάποιος άλλος; Ποιά είναι δηλαδή η αριθμητική που πρέπει να καθορίζει τη νομιμότητα των ερωτικών σχέσεων; Πάμπολλα είναι τα δράματα που πλέκονται γύρω από τις σεξουαλικές/ερωτικές σχέσεις, ειδικά στην εφηβεία, αλλά η ποινικοποίηση δεν φαντάζομαι ότι προσφέρει βοήθεια σε κανέναν.
- Πρακτικά πάλι, η περισσότερη σεξουαλική εκμετάλλευση και καταπίεση, ενηλίκων και ανηλίκων, προέρχεται από κυκλώματα που δρούν στα όρια της νομιμότητας και έξω από αυτήν, σε αφανή αλλά άμεση "συνεργασία" με τις κατά τόπους αρχές. Για μένα σήμερα το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι κυβερνήσεις είναι
1) να οργανώνουν τη δράση τους εναντίον των κυκλωμάτων που εκμεταλλέυονται τη φτώχεια και τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες,
2) να μην ποινικοποιούν συμπεριφορές που είναι καθαρά μέσα στην ανθρώπινη φύση όσο δεν προσβάλλουν τα δικαιώματα και την ύπαρξη ενός άλλου. Η σεξουαλική ωριμότητα στους ανθρώπους δεν έρχεται ούτε στην ίδια ηλικία σε όλους ούτε όποτε καθορίσει ο νόμος (π.χ. στη μια χώρα στα 14 και στην άλλη στα 18)
και 3)να έχουν σε λειτουργία την κοινωνική πρόνοια, δηλ. δίκτυο παρακολούθησης και βοήθειας, κοινωνικής και ψυχολογικής, μέσα από τα σχολεία και τις γειτονιές.

10/06/2006 12:00:00 am  
Blogger evaki said...

Δε θα σχολιάσω...μετέφερα το θέμα και στη δική μου σελίδα, ελπίζω να μη σε πειράζει.

Ορίστε και μια σελίδα για να διαβάσετε τι λένε οι ίδιοι: http://www.dimitrisangelidis.com/texts/pnvd.html

10/06/2006 12:23:00 am  
Blogger mindstripper said...

Δημήτρη, Μεθυσμενάκι, μαζί σας είμαι, κι όπως λέει κι o Northy, θέλει ψυχραιμία το πράγμα...

Evaki, όχι απλά δεν με πειράζει καθόλου, αλλά σε ευχαριστώ θερμά και για το link που μας παρέθεσες εδώ. Καλώς ήρθες. :-)

10/06/2006 02:33:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Αγαπητέ μου φίλε Eryx-t, έχεις την τιμητική σου σήμερα και θα σου αφιερώσω ένα σχόλιο ολόκληρο. ;-)

Eγώ πάλι πιστεύω ότι, άσχετα με το πόσοι από μας είμαστε γονείς ή όχι, αντιδρούμε απλά ως άνθρωποι σοκαρισμένοι. Αυτή είναι η δική μου άποψη βέβαια. Αλλά ας μην μείνουμε στους χαρακτηρισμούς γιατί κι αυτοί είναι ένα πράγμα σχετικό. Όπως σχετικός είναι και ο όρος σεξουαλική ωριμότητα. Και όχι απλά είναι όρος σχετικός, αλλά σίγουρα δεν είναι και καθόλου ισοδύναμος με έναν άλλον όρο, αυτόν της σεξουαλικής δραστηριοποίησης.

Αρχικά, θα ήθελα να στηριχτώ σε δύο δικές σου φράσεις.
1. ...όλα τα ζωντανά με το που ωριμάζουν σεξουαλικά, δραστηριοποιούνται σεξουαλικά
2. Τα περισσότερα homο sapiens κάπου γύρω στα 12 μπαίνουν την εφηβεία και άλλος γρηγορότερα άλλος αργότερα αρχίζουν να ωριμάζουν σεξουαλικά
Μήπως εδώ υπάρχει ένας λανθασμένος παραλληλισμός; Συγκρίνουμε την σεξουαλική ωρίμανση όλων των ζωντανών με αυτή του homo sapiens; Έχω την εντύπωση ότι ξεχνάς τί διαχωρίζει αυτά τα όντα, αυτά τα διαφορετικά είδη του ζωικού βασιλείου, με τον τρόπο που το καθένα τους υπάρχει στη φύση. Έχω την εντύπωση ότι ξεχνάς τον παράγοντα του συναισθήματος, της πνευματικής ωριμότητας, τα στάδια από τα οποία περνάει ο άνθρωπος μεγαλώνοντας καθώς συνειδητοποιεί σιγά σιγά μόνος του την σεξουαλική του ταυτότητα και τις συγκεκριμένες, ατομικές, και ξεχωριστές ανάγκες που αυτή του υπαγορεύει. Γιατί το παιδί μπορεί να είναι σεξουαλικά δραστηριοποιημένο από την ώρα που γεννιέται, αλλά η σεξουαλική ωριμότητα, δεν φυτρώνει στα δώδεκά του χρόνια. Κατά τον ίδιο τρόπο που η έμμηνη ρύση δεν μεταμορφώνει ένα κοριτσάκι γυναίκα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.

Ναι, παλιά "όπως ξερουμε οι άνθρωποι πολύ συχνά παντρεύονταν και έκαναν και παιδιά σε ηλικίες που σήμερα θεωρούνται ανήλικοι. " Επίσης, παλιά υπήρχε πρόστιμο για το γάμο σε πολύ νεαρή ηλικία, καθώς θεωρούσαν ότι η κοπέλα που είναι μικρότερη από δεκαοκτώ ετών δεν είναι σε θέση να κυοφορήσει χωρίς προβλήματα, και δεν πρόκειται να φέρει στον κόσμο τα γερά παιδιά που προσδοκούσε η πολιτεία. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Ποιά είναι δηλαδή η αριθμητική που πρέπει να καθορίζει τη νομιμότητα των ερωτικών σχέσεων;
Δεν ξέρω ποιά είναι η αριθμητική για την οποία αναρωτιέσαι. Σίγουρα όμως δεν είναι καν αυτή που ξέρει να μετράει ένα παιδί που μόλις τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, που βιολογικά (και στην πλειοψηφία για να μη γίνομαι κι εγώ απόλυτη) είναι ακόμα στην πορεία της ανάπτυξης. Και δεν μπορεί κανένας κύριος, ο οποίος έχει δικαίωμα λόγου στο Κοινοβούλιο (Evaki, σε ευχαριστώ για άλλη μία φορά) να γυρίσει και να υποστηρίξει το αντίθετο, με λεγόμενα του τύπου "Το παιδί πρέπει να συναινεί, πρέπει να του αναγνωρίζεται το ελεύθερο να σταματήσει τη σχέση όποτε το θελήσει, να του αφεθεί η αποκλειστική πρωτοβουλία για μια σεξουαλική επαφή, και η επαφή να μην το βλάπτει με οποιοδήποτε τρόπο, είτε σωματικά είτε ψυχικά." Ελευθερία; Συναίνεση; Εδώ γελάμε ή κλαίμε; Όταν εγώ ήμουν 12 χρονών, η δική μου αίσθηση της ελευθερίας ήταν 3 παγωτά, πολλά λεφτά χαρτζηλίκι για να το φάω όλο μόνο σε δίσκους και κασσέτες, και ξενύχτι στην πλατεία Ναυαρίνου μέχρι τις δύο το πρωί. Α... και που και που, κανένας διάλογος με άλλα αγοράκια του στυλ, "δείξε μου το δικό σου για να σου δείξω το δικό μου".

Εννοείται ότι από τότε τα πράγματα και οι άνθρωποι (και το IQ αυτών) έχουν εξελιχθεί. Ότι οι έφηβοι είναι πολύ πιο περίεργοι, ότι η τηλέόραση έχει συμβάλλει πολύ στην σεξουαλική αφύπνιση από ηλικιακά στάδια κατά τη διάρκεια των οποίων η δική μου γενιά μετρούσε τ' άστρα και έγραφε λευκώματα κάτω από τα θρανία. Να κάνω από μόνη μου τη συνήγορο του διαβόλου και να το θέσω όπως το θέτει και ο συγκεκριμένος παιδόφιλος-ιδρυτής του PNVD:

Μια [...] έρευνα έδειξε ότι το 7 τοις εκατό των παιδιών ηλικίας 11 ως 14 είχαν σεξουαλική επαφή που περιελάμβανε διείσδυση. Προσέξτε, διείσδυση. Και ακόμη περισσότερα είχαν σεξουαλικές επαφές άλλης μορφής. Περίπου ένα στα δέκα παιδιά αυτής της ηλικίας έχει κάνει σεξ, και μάλιστα σε μια εποχή που δεν θεωρείται αποδεκτή η παιδική σεξουαλικότητα. Βλέπετε, τα παιδιά έχουν περιέργεια για το σεξ. Η περιέργεια δεν ελέγχεται με απαγορεύσεις. Πρέπει να την αντιμετωπίσεις.

Θεωρώ γελοία έως και επικίνδυνη την παραπάνω δήλωση και την ερμηνεία που της προσδίδεται. Δε θα πω τίποτε άλλο, μόνο παραπέμπω σε μία έρευνα που έγινε στην Αγγλία (δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω το κείμενο όπως αυτό προήλθε από δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας).

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα της οργάνωσης κυβερνήσεων και αρχών ως προς τη δράση εναντίον των κυκλωμάτων που εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και τις κατά τόπους ιδιαιτερότητες, όπως επίσης και με την σωστή εφαρμογή της κοινωνικής πρόνοιας. Προσθέτω και την σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, η οποία δεν εφαρμόζεται ώς οφείλει να εφαρμοστεί σε παιδιά, σε εφήβους και στους γονείς αυτών.

Και τελειώνω με το εξής:
Δεν γνωρίζω πόσες είναι οι Λολίτες αυτού του κόσμου. Και αυτό δεν το γράφω καθόλου, μα καθόλου ειρωνικά. Σίγουρα υπάρχουν και σίγουρα είναι ζωντανή απόδειξη ότι όλα αυτά που γράφω παραπάνω δεν ισχύουν, και ούτε θα έπρεπε να ισχύουν, για μία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συγκεκριμένη μερίδα ανηλίκων (πρόσεξέ με, δεν λέω μικρή, ούτε μεγάλη, λέω μόνο συγκεκριμένη). Δεν δέχομαι όμως να μου μιλούν με στατιστικά νούμερα, ούτε με ηλικιακά, ούτε με όρους ευρείς, δεν θέλω στατιστικές γενικεύσεις από ένα μάτσο παιδόφιλους για διεισδύσεις και σεξουαλική εφηβική ενεργητικότητα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που δεν δέχομαι γενικεύσεις κι από οποιονδήποτε καραγκιόζη πολιτικό που έχει μάθει να μιλάει με αριθμούς κοιτώντας τον κάθε κακομοίρη Έλληνα δάσκαλο και συνταξιούχο μέσα από μία κάμερα, προσέχοντας παράλληλα να κάθεται όμορφα η χωρίστρα στην πουδραρισμένη φαλάκρα του.

Αυτά είχα να πω, και συγγνώμη αν οργίστηκα στο τέλος (επίσης, έχω να προσθέσω ότι αν έχεις κι άλλο σεντονο-σχόλιο στο σεντονο-σχόλιό μου, καλύτερα να βγούμε έξω να τα πούμε για κανα καφέ) :-P

10/06/2006 02:46:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Διόρθωση στο παραπάνω μου σχόλιο μετά τη σωστή παρέμβαση του Μανιφέστου, προς αποφυγή παραπληροφόρησης: οι κύριοι του PNVD δεν έχουν λόγο στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο. Το αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο ή όχι, θα το δούμε σε λίγες ημέρες.

10/10/2006 03:42:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Νικόλα, καλημέρα. Ακριβώς την ίδια συζήτηση είχα χθες βράδυ με έναν φίλο (είναι φοβερή η σύμπτωση). Και ναι, συνταγματικά μιλώντας, έχεις απόλυτο δίκιο. Όλα αυτά που γράφεις είναι απολύτως ορθά, η ελευθερία και ο σεβασμός προς την έκφραση αυτής, είναι η αρχή της δημοκρατίας. Απορία δική μου είναι πως είναι δυνατόν να σεβαστώ μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας, έναν άνθρωπο ο οποίος φέρει ως αρχή του κόμματός του την νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής με ένα 12χρονο, από τη στιγμή που ο ίδιος -ξανά μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας- δεν δείχνει να σέβεται την βιολογική και πνευματική ανάπτυξη αυτού. Τελικά τα δικαιώματα του οποιουδήποτε 12χρονου παιδιού -γιατί αυτό είναι κατ' εμέ η ουσία όλου αυτού του θέματος- θα προστατευτούν ή θα καθοριστούν από τον πολίτη και τον ψήφο του, ή μήπως αυτό θα έπρεπε να γίνει με κάποιον άλλον τρόπο από την ίδια τη δικαιοσύνη; Μήπως τελικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει μερικές φορές να λαμβάνονται υπ' όψιν και ορισμένες ηθικές παράμετροι εκτός από συνταγματικές, ειδικά όταν αυτές εμπλέκουν και αναφέρονται σε μη σχηματισμένους -έστω πολιτικά- ανθρώπους, όπως ένα 12χρονο παιδί;

Νομίζω καταλαβαίνεις το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπω το θέμα. Σεβαστό το δικαίωμα τρίτων να εκφράζουν τις οποιεσδήποτε απόψεις τους. Αλλά κι αυτή η ελευθερία έκφρασης, γνώμη μου είναι πως σε μεμονωμένες περιπτώσεις σαν κι αυτήν, όπου υποτιμούνται/υπερτιμούνται/εμπλέκονται τέλος πάντων δικαιώματα ανήλικων (και δεν μιλάμε για πολιτικά φρονήματα/ιδεολογίες/προπαγάνδες παρά για σεξουαλική πράξη στο τέλος-τέλος), χρειάζεται φιλτράρισμα. Από τη δικαιοσύνη πρώτα απ' όλα. Με τον ίδιο τρόπο που η ίδια η δικαιοσύνη προστατεύει τα δικαιώματα των ιδίων ανηλίκων, ακόμα και σε περιπτώσεις εγκλήματος.

Κατά τ' άλλα Νικόλα, όπως είπα και στην αρχή, γνωρίζω και συμφωνώ μαζί σου στο ότι συνταγματικώς, εσύ έχεις δίκιο κι εγώ άδικο.

10/13/2006 01:24:00 pm  
Blogger Summertime said...

Nα πει κι ο φίλος, κυρία;
:)


Λοιπόοον, Mind, και σε συνέχεια της χθεσινοβραδυνής κουβέντας μας, οφείλω να σε πληροφορήσω ότι συνέβη ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που σου έλεγα μεταξύ μοχίτο και μαργαρίτας:

η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τέτοια φαινόμενα.
Οι Ολλανδοί, στο πλαίσιο των νόμιμων συνταγματικών δημοκρατικών τους λειτουργιών ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΝΑΝ τελικά το εν λόγω κόμμα ούτε καν για να κατέβει υποψήφιο στις επόμενες εκλογές.

Οι κινδυνολογίες και οι αποκλεισμοί, ακόμη και για *πολιτικές* κινήσεις όπως αυτή, που επιβουλεύονται τα χρηστά ήθη ή τη δημοκρατία, δεν ωφελούν.
Αν ήταν έτσι, να προσφεύγαμε όλοι εναντίον των Χριστιανοδημοκρατών ή των Νεοναζί, με την κατηγορία του προσυλητισμού. Παράνομοι να βγουν όλοι. Ε, δεν γίνονται αυτά σε μια δημοκρατία.

Οι λαοί (και οι Ολλανδοί υπενθυμίζω είναι από τους πιο εξελιγμένους δημοκρατικά στην Ευρώπη - χωρίς να εννοώ μονάχα τους γάμους ομοφυλοφίλων) έχουν πάντα την τύχη τους (και την απάντηση) στα χέρια τους.

10/13/2006 04:05:00 pm  
Blogger Summertime said...

This comment has been removed by a blog administrator.

10/13/2006 04:07:00 pm  
Blogger Summertime said...

Για την ακρίβεια, το εν λόγω κόμμα, δεν κατάφερε στην Ολλανδία να συγκεντρώσει ΟΥΤΕ ΤΙΣ 527 υπογραφές που απαιτούνται για να κατέβει ένα κόμμα υποψήφιο...

Αν ήθελα πάντως να σε διαολίσω όπως χτες βράδυ - και στο πλαίσιο της λογικής που σου εξέθεσα ότι "απαγορεύοντας κάτι, έχεις το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα", σκέψου μόνο ότι ίσως τώρα που αποκλείστηκε το PNVD, να βρεθούν περισσότεροι που θα δουν το κόμμα των παιδοφίλων με συμπάθεια...

:(

10/13/2006 04:12:00 pm  
Blogger mindstripper said...

Summer, και στό 'πα και γω χτες, ότι προσωπικά δεν πίστεψα πως ο Ολλανδικός λαός θα επέτρεπε την είσοδο του PNVD στο κοινοβούλιο. Αλλά δεν είναι αυτό-καθεαυτό το θέμα της διαμαρτυρίας μου. Το έχουμε κουβεντιάσει και μαζί, το εξήγησα και πιο πάνω στον Νικόλα.

...σκέψου μόνο ότι ίσως τώρα που αποκλείστηκε το PNVD, να βρεθούν περισσότεροι που θα δουν το κόμμα των παιδοφίλων με συμπάθεια...
Παρ' ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ρίξω ένα ειρωνικό γελάκι, μετά θυμήθηκα πως την ίδια αντίδραση είχα κι όταν άκουσα για την ύπαρξη του συγκεκριμένου κόμματος. Κι έτσι σταμάτησα.

Kατά τ' άλλα, και αν μου επιτρέπετε, θα περιμένω την ανταπόκρισή σας από τη Βαβέλ αγαπητέ. ;-)

10/13/2006 08:57:00 pm  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home