@Gmail
@Our magic bus
@Twitter

Previous Posts

Saturday, May 28, 2005

Μπλογκο-σκέψεις...

Πρόλαβα μέσα στον πανικό της εβδομάδας που πέρασε και είδα το post του vague tourist με τίτλο Meet the bloggers.

Οι σκέψεις που ακολουθούν είναι οι γνωστές φωνούλες που ακούω στο κεφάλι μου κάθε φορά που ξεκινάω να πάρω μία απόφαση...

Πρώτη σκέψη
Τί ωραία, τί καλά, συνεστίαση με άλλους bloggers, κόσμος, χαβαλές!...

Δεύτερη σκέψη
Χμμμμ... τί σου άρεσε πουλάκι μου στα blogs? Η ανωνυμία. Τί γουστάρεις περισσότερο? Να μεταφέρεις γραπτώς τις σκέψεις σου και τις χαρές και τις ζοχάδες σου (γενικώς). Το γράψιμο σε βοηθάει να μην ξεχνάς (γενικώς). Αυτό επίσης σε έχει στηρίξει σε πολλές δύσκολες περιόδους της ζωής σου (ξανά μανά γενικώς).

Σκέψη νούμερο τρία
Σαν πολύ γενικά δεν έχεις αρχίσει ήδη να θέτεις τα πράγματα? Παραδέξου το ντε ότι σκέφτεσαι την περίπτωση που το face-to-face χαλάσει αυτή τη μαγεία της ατμόσφαιρας των blog... Πολλές φορές όταν ο άνθρωπος δεν νοιώθει εκτεθειμένος, αφήνεται πιο ελεύθερος και ανεπηρέαστος, εκφράζεται πιο γνήσια και αυθόρμητα.

Σκέψη τέταρτη
Ρε γμτ μου, άρχισες πάλι να το λιανίζεις το πράγμα, είχες δεν είχες. Στην τελική από το τόσο τρέξιμο που έχεις να ρίξεις αύριο, είναι πολύ πιθανό να μην προλάβεις κιόλας. Πω, πω, αδερφάκι μου...

Νάτη και η πέφτη
Ξεκόλλα παιδάκι μου και πήγαινε να γνωρίσεις κι από κοντά ανθρώπους που ούτως ή άλλως έχουν κεντρίσει την περιέργειά σου με τον άλφα ή βήτα τρόπο...

Έλα το έξι, κληρώνει σήμεραααα
Τελικά τί θα κάνεις? Θα πας ή δεν θα πας μωρή? (μας γκάστρωσες πια...)



Τί να κάνω η πτωχή που αυτή η συνάντηση με έβαλε σε συλλογισμούς?

Ίσως και να μην είμαι έτοιμη ακόμα, καθ’ ότι νέα στους bloggers.

Ίσως να κάνω αυτό που θέλω και ν’ αφήσω τις αναλύσεις και τις φιλοσοφίες για άλλη ώρα (δε μου φτάνει που ξεκίνησα δίαιτα τελικά...)

Ίσως τελικά να μην προλάβω, εσείς να περάσετε τέλεια (που θα περάσετε) και μετά εγώ να το σκυλο-μετανιώσω και καλά να πάθω.

Αυτό το παλιο-μπουντρούμι που μ’ έχουνε κλείσει μία εβδομάδα μέσα να δουλεύω φταίει...

Γεγονός είναι ότι δεν ξέρω τί θα κάνω ακόμα. Αν δείτε σε καμμια γωνιά μία βουρλισμένη να μιλάει σε κανένα περιστέρι, αυτή θα είμαι εγώ (έχω μία αδυναμία στα περιστέρια όταν αυτά δεν μου κουτσουλάνε το αυτοκίνητο).

Καλό βράδυ επί του παρόντος και ό,τι με φωτίσει ο Θεός επί του μέλλοντος.

posted by mindstripper @ 5/28/2005 02:41:00 am

4 Comments:

Blogger Blogarismenh said...

ολα μα όλα όσα σκέφτηκες τα έχω σκεφτεί και εγώ. Αλλά ξέρεις τι λέω ρε minstripper; Εδώ έχω βγάλει τα εσώψυχα μου το να τους δω face to face θα με πειράξει; Εγώ πιστεύω οτι θα έχει ή πολύ χαβαλέ ή θα είναι μεγάλο ξενέρωμα. Όποιο και από τα δύο να γίνει εγώ θα είμαι εκεί. Και φυσικά θα ήθελα να σε δω και εσένα από κοντά να μιλήσουμε για την μουσική μας βρε παιδί μου...που ξέρεις...μπορεί να προκύψει και κανένα συγκρότημα από το πουθενά, να κάνουμε μεγάλες επιτυχίες, να εκπροσωπησουμε την Ελλάδα του χρόνου στην γιουροβίζιον και να είμαστε η πρώτη χώρα που κερδίζει για δεύτερη φορά τον διαγωνισμό!!!
Ναι οκ ...ίσως το παραέκανα λιγάκι,σταματάω εδώ.
C U ;-)

5/28/2005 12:21:00 pm  
Blogger mindstripper said...

χαχαααααα (αυτό με τη Eurovision μου άρεσε) :-P

Τελικώς δεν ήρθα. Θα μπορούσα να πω ότι μου έτυχε δουλειά, αλλά για να είμαι ειλικρινής πήγα στο Ειρήνης και Φιλίας όπου έπαιζε η Εθνική μας με τη Σερβία για το World League (βόλλεϋ). Όπου κερδίσαμε 3-1. Ωραίο παιχνίδι (ωραίος και ο Κουρνέτας - απίστευτος ο Μπάεφ, όλα τα λεφτά ο Ρουμελιώτης, αλλά διακόπτω για να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα).

Επειδή σήμερα το είδα το σχόλιό σου Blogarismenh και με ξεσήκωσες (περί μουσικής, όχι Eurovision), τώρα έχω ζηλέψει. Θα παρακολουθώ τα blogs αναμένοντας εναγωνίως εντυπώσεις για να μάθω να λείπω την επόμενη φορά. :-)

5/29/2005 01:05:00 pm  
Blogger xryc agripnia said...

(καλα....σιγα να μην πηγες για το βολλευ....τα κοντα τους σορτσακια κοιτουσες.)

5/29/2005 07:14:00 pm  
Blogger mindstripper said...

(ωχ, ωχ, ωχ) Καλά βρε τουρίστα, εντάξει η χαρτοσακούλα (η μπουκάλα να μην είναι μόνο...) :-P

5/31/2005 03:09:00 am  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home